Immitz biedt heldere adviezen, waarbij zij altijd oog hebben voor uw doelen en wensen. Met hun passie voor de scherpste concepten en oogstrelende ontwerpen weten zij uw visie perfect te vertalen naar onderscheidende uitingen. Hun volledig gepersonaliseerde campagnes en concepten zullen uw bedrijf zeker in de kijker spelen binnen uw regio. Met hun ervaring in de optiekbranche en de laatste marketing- en communicatiekennis, weten zij exact hoe zij uw klanten het beste kunnen aanspreken. Immitz gelooft in de kracht van de echte opticien, een vakspecialist die staat voor hoogwaardige oogzorg en de mooiste monturen.

 

  

BIESBOER Expertise B.V. is een dienstverlenend bedrijf voor het instellen van onafhankelijke technische- en tactische expertises naar een oorzaak of toedracht van evenementen met schade tot gevolg.

  

De cliënten van Alfenaar Accountancy zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt.Naast het midden- en kleinbedrijf is Alfenaar Accountancy ook thuis in de medische sector, specifiek huisartsen en medisch specialisten. Zij beschikken over veel specialistische kennis van de diverse medische branches en kunnen u daardoor vakkundig van dienst zijn.

  Present zijn in passende vorm!
In de Meierij gemeenten is WMO coöperatie De Meierij gecontracteerd voor Hulp In Natura als zijnde de meest geschikte vorm om ZZP-ers en kleine ondernemers samen te laten werken in specialistische hulp WMO zorg. Cliënten hebben daardoor meer keuze mogelijkheden gekregen in aanbieders.