Interimcommunicatie voor Overheid en non-profit: Dat is het specialisme van Beck Communicatie. Het bureau heeft 19 medewerkers en werkt vooral in zuid-Nederland.

  

BIESBOER Expertise B.V. is een dienstverlenend bedrijf voor het instellen van onafhankelijke technische- en tactische expertises naar een oorzaak of toedracht van evenementen met schade tot gevolg.

  Er zijn in de champignonteelt veel wegen die naar Rome leiden. Welke weg u neemt, is niet de belangrijkste vraag, maar wel waarom u juist die weg neemt. Een vraag die vaak moeilijk te beantwoorden is. Maar het antwoord geeft u wel inzicht in uw compost- en teeltprocessen en mogelijke verbeteringen. Mark den Ouden van Mushroom Office begeleidt u daarbij als trainer of adviseur. 
  

De cliënten van Alfenaar Accountancy zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt.Naast het midden- en kleinbedrijf is Alfenaar Accountancy ook thuis in de medische sector, specifiek huisartsen en medisch specialisten. Zij beschikken over veel specialistische kennis van de diverse medische branches en kunnen u daardoor vakkundig van dienst zijn.

  Present zijn in passende vorm!
In de Meierij gemeenten is WMO coöperatie De Meierij gecontracteerd voor Hulp In Natura als zijnde de meest geschikte vorm om ZZP-ers en kleine ondernemers samen te laten werken in specialistische hulp WMO zorg. Cliënten hebben daardoor meer keuze mogelijkheden gekregen in aanbieders.